Title

By Wouter Pasman

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Column: DAKADO, Discover the magic

12 September 2009

HANOI - Onder het motto ‘Delivering the promise from seed to mouth’ zijn we er in onze marketing projecten niet alleen op gericht om een product aansprekend te presenteren, maar bovenal om daadwerkelijk te leveren wat in de marketingcomunicatie wordt beloofd.

Geef een korte beschrijving van uw bedrijf

Fresh Studio is een consultancy en R&D bedrijf gericht op de agrarische sector. Fresh Studio heeft 4 kantoren, allen in Vietnam (Hanoi, Dalat, HCMC, Can Tho). Sinds 2005 Is Fresh Studio in Vietnam actief in de ontwikkeling van value chains en de marketing van verse groenten, fruit, vis, zuivel, vlees en kruiden en specerijen.


Wat verstaat u onder marketing?
Onder het motto ‘Delivering the promise from seed to mouth’ zijn we er in onze marketing projecten niet alleen op gericht om een product aansprekend te presenteren, maar bovenal om daadwerkelijk te leveren wat in de marketingcomunicatie wordt beloofd. Dit laatste is een grote uitdaging in Vietnam, waar de betrouwbaarheid van versproducten vaak te wensen overlaat. Problemen met voedselveiligheid, onjuiste claims, misleidende communicatie en namaak merken zijn aan de orde van dag. Consumenten zijn zeer bezorgd over de kwaliteit van hun voeding en staan, ondanks hun nieuwsgierigheid voor nieuwe producten, uiterst wantrouwig tegenover marketing en branding.

 

+ Download the complete column

____________________________________________________

Source: Aardappelwereld

Language: Dutch

Publication date: September 2009